[hide] isn't working

User avatar
hmmm
Member
Member
Posts: 85
Joined: January 10th, 2019, 2:33 pm
Division: C
State: NJ
Location: the universe

[hide] isn't working

Postby hmmm » September 3rd, 2019, 9:19 am

Recently, when I try to open a "[hide][/ hide]", it doesn't open. When I open devtools, I see this error:

Code: Select all

viewtopic.php:679 Uncaught SyntaxError: Unexpected token }
Has this happened to anyone else, and can it be fixed?
Community 2017-2019
2nd Place Water Quality 2019
Rocks and Minerals, Ecology
Disease Detectives, Fossils, Game On, Water Quality
2019-2020(tentative):
Fossils, Ornithology, Water Quality
Wiki Userpage

pb5754[]
Member
Member
Posts: 383
Joined: March 5th, 2017, 7:49 pm
Division: C
State: NJ

Re: [hide] isn't working

Postby pb5754[] » September 3rd, 2019, 9:26 am

Has this happened to anyone else?
happened to me as well

User avatar
TheChiScientist
Member
Member
Posts: 672
Joined: March 11th, 2018, 11:25 am
Division: Grad
State: IL
Location: Suffering in a college class

Re: [hide] isn't working

Postby TheChiScientist » September 3rd, 2019, 12:12 pm

Ditto. The mods broke something...
A Science Olympian from 2015 - 2019
Medal Count:30 8-)
School:Crystal Lake Central High School Wiki
Assassinator #119 and Co-Conspirator in #120
President of The Builder Cult. Builders rise up!

AlfWeg
Member
Member
Posts: 57
Joined: July 22nd, 2019, 7:52 am
Division: C
State: MI

Re: [hide] isn't working

Postby AlfWeg » September 3rd, 2019, 2:06 pm

Ditto. The mods broke something...
Yup same here. Lol I unhid my signature. Also, Personal opinion here, but the emojis are terrible
Last&SeventhYearOlympian
Event: r/s/n(Big Sad)
DP: 2/2/20
Protein: 2/2/15
Thermo: 3/6/16
Chem: 3/15/22
 

NorView/CenterVille/UMICH/r/s
Machines:
DP:
Code:
GeoMap:
Protein:
My favorite events conflict :cry: RIP Protein&Chem
It's kinda Dull --> [userpage]AlfWeg[/userpage]

User avatar
EastStroudsburg13
Administrator
Administrator
Posts: 3027
Joined: January 17th, 2009, 7:32 am
Division: Grad
State: MD
Location: At work trying to be a real adult
Contact:

Re: [hide] isn't working

Postby EastStroudsburg13 » September 3rd, 2019, 2:15 pm

Ditto. The mods broke something...
Yup same here. Lol I unhid my signature. Also, Personal opinion here, but the emojis are terrible
They're actually the old emojis from before they were updated. It's going to be a process getting everything up to speed, but keep the feedback coming if you notice anything!
East Stroudsburg South Class of 2012, Alumnus of JT Lambert, Drexel University Class of 2017

Helpful Links
Wiki
Wiki Pages that Need Work
FAQ and SciOly FAQ Wiki
Chat (See IRC Wiki for more info)
BBCode Wiki


If you have any questions for me, always feel free to shoot me a PM.

User avatar
Unome
Moderator
Moderator
Posts: 4105
Joined: January 26th, 2014, 12:48 pm
Division: Grad
State: GA
Location: somewhere in the sciolyverse

Re: [hide] isn't working

Postby Unome » September 3rd, 2019, 3:12 pm

Ditto. The mods broke something...
Yup same here. Lol I unhid my signature. Also, Personal opinion here, but the emojis are terrible
They're actually the old emojis from before they were updated. It's going to be a process getting everything up to speed, but keep the feedback coming if you notice anything!
ayy it's the old emojis!
Userpage
Chattahoochee High School Class of 2018
Georgia Tech Class of 2022

Opinions expressed on this site are not official; the only place for official rules changes and FAQs is soinc.org.

User avatar
Things2do
Member
Member
Posts: 124
Joined: February 12th, 2018, 2:30 pm
Division: C
State: TN
Location: Unfortunately, not Utah somewhere near the Colorado border

Re: [hide] isn't working

Postby Things2do » September 4th, 2019, 8:24 pm

Edit 2:Sorry, I missed the comprehensive bug thread. There's nothing new in here except for the [hide] and [color...] pairs, which is probably the same issue... I do like the Wiki being signed in whenever the Forums are.

Ditto. The mods broke something...
The colors ain't working over the dysfunctional [hide]tags, either...

Edit: The quote syntax changed, too... And, I personally don't like it...

But, I sorta like the new layout, or at least I will once I learn where certain threads were moved to...
Well?
John 5:46-47
When your signature exceeds the allotted 300 characters, you put it here...
Is this where I put the Builder Cult?
"I think that we're all mentally ill. Those of us outside the asylums only hide it a little better - and maybe not all that much better after all." - Stephen King

bernard
Administrator
Administrator
Posts: 1989
Joined: January 5th, 2014, 3:12 pm
Division: Grad
State: WA
Location: Seattle, WA
Contact:

Re: [hide] isn't working

Postby bernard » September 4th, 2019, 9:14 pm

Edit 2:Sorry, I missed the comprehensive bug thread. There's nothing new in here except for the [hide] and [color...] pairs, which is probably the same issue... I do like the Wiki being signed in whenever the Forums are.

Ditto. The mods broke something...
The colors ain't working over the dysfunctional [hide]tags, either...

Edit: The quote syntax changed, too... And, I personally don't like it...

But, I sorta like the new layout, or at least I will once I learn where certain threads were moved to...
Well?
The quotes not showing the quoted user is a bug. But I think when it is fixed you will like the new features.
"One of the ways that I believe people express their appreciation to the rest of humanity is to make something wonderful and put it out there."


Return to “Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests